Over Brasserie V

Bourgondisch genieten

Brasserie V, staat bekend om haar uitstekende service en (h)eerlijke betaalbare gerechten!

Hartelijkheid en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vlees, vis én vega zijn de kern van ons nieuwe concept. Daarnaast kun je genieten van een fijne ambiance in het prachtig mooie Beursgebouw.

Vlees

Alle gerechten worden bereid met 100% puur (rund)vlees van goede afkomst. Zo werken we exclusief met de beste toeleveranciers en dat proef je!

vis

Onze vis is Dagvers, dat wil zeggen dat we dagelijks onze vis geleverd krijgen door de beste vishandelaren van Zeeland.

vega

Gezond, lekker en spannend, dat is hoe we onze vegetarische gerechten benaderen. Niet de standaard salade met geitenkaas en honing, maar spannende gerechten die je smaakpapillen prikkelen.

Reviews

review

Afgelopen zondag heerlijk gegeten met vrienden bij brasserie V. Wij waren al eerder geweest toen het nog een tapasrestaurant was. Wij vonden dat de kwaliteit erg voor uit is gegaan en de uitstraling van het restaurant is ook prachtig geworden. De jonge man die in de bediening stond maakte met de goede service de avond compleet.

Carladegroot71
review

Knus vernieuwde Beurs heet nu Brasserie V Van Tapas naar Brasserie heeft de boel veel gezelliger gemaakt. Nu beetje huiskamer gevoel gecreëerd. Alles een frisse indruk. De kaart is kleiner maar gericht op V: Vis Vlees Vega in Vlissingen... zoals ze zeiden. Wat er geserveerd wordt is heerlijk. Vriendelijke bediening... we komen gauw weer terug.

Rico B
review

In het oude beursgebouw zit het vernieuwde café restaurant De Beurs. Prima geluncht op een mooie locatie aan het Beursplein in Vlissingen.

Gilbert Graham